Najlepszego ;p
Fabryczny zestaw głośnomówiący i co dalej?
Zwiń
X
-
Fabryczny zestaw głośnomówiący i co dalej?
Witam serdecznie Koleżeństwo
Kilka miesięcy temu nabyłem drogą kupna Octavię II z - jak wywnioskowałem z postów na forum - fabrycznym zestawem głośnomówiącym. Jednak jak na razie korzystałem z łączności bluetooth: tel w schowku, wyświetlanie na maxi-docie, mikrofon gdzieś koło włącznika światła wewnętrznego kabiny, a głośniki całym aucie.
Bezczynnie obok ekranu sterczy zaś od początku to ustrojstwo widoczne obok wyświetlacza lcd. Co z tym fantem zrobić? Jak to uruchomić? Czego mi brakuje i gdzie to dostać? I ile to kosztuje?
Z zestawem tym miałaby pracować Nokia E 52, jeśli to ważne.Załączone pliki
-
-
braffka, zapomnij o dokupieniu adaptera
nie ma do e52-pozostaje ci tylko bth
ceny adapterów w ASO około 1000pln - dedykowane do poszczególnych rodzajów telefonów
na alledrogo nie widziałe jeszcze ale zawsze mozesz szukać o ile masz jeszcze inny tel który chcialbyś wpinać
jesli jesteś zainteresowany jak to wygląda to odszukaj temat poświęcony mojemu autku-tam masz fotki adaptera dedykowanego do N6230iprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zacznijmy od tego ze te adaptery to tylko do jakis starych sluchawek sa. Przynajmniej patrzac na ETKE i katalogi z akcesoriamii skody. Mam natomiast teorie ze podpasuja niektore adaptery od VW. Tylko bylo przynajmneij kilka rodzajow. Jakies uzywane pojawiaja sie na ebay, ale jak pisalem raczej do starych modeli wiec nie do konca warto. Sam sie zastanawialem czy sie nei przesiasc na Iphona starego, ale doszedlem do wniosku ze nie warto...
[ Dodano: Nie 11 Lip, 10 20:24 ]
tak na szybko znalazlem pare linkow:
Akurat chyba najlepsze z mozliwych....Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Byku, musisz sparować telefon
włacz wyszukiwanie urządzeń w swoim telefonie
później jak znajdzie trzeba wpisac kod i sparowac urządzenia
było o tym juz kilka razy
zakładam że masz taki sam zestaw jak ten na zdjęciu i w VAGu też wychodzi że masz zestawprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Byku, to co masz to uchwyt adaptera
i nie ma nic wspólnego z bth
moduł zamontowany jest ( w OCTAVII 2) pod siedzeniem pasażera
i to ten element trzeba wymienicprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz